il sapore

Italie is dichterbij dan u denkt... Il Sapore - Gastronomia Italiana | Pizzeria | Italiaanse specialiteiten en delicatessen.

Locatie Rietlanden

Valkenveld 59-60
7827 HC Emmen
Tel: 0591-694342
Routebeschrijving

Italiaanse kwaliteit
 • Bij Il Sapore koopt u de lekkerste olijfolie!

  Bij Il Sapore koopt u de lekkerste olijfolie!

 • Bij Il Sapore koopt u de lekkerste olijven!

  Bij Il Sapore koopt u de lekkerste olijven!

 • Bij Il Sapore koopt u de lekkerste Italiaanse wijnen!

  Bij Il Sapore koopt u de lekkerste Italiaanse wijnen!

 • Bij Il Sapore heeft u de lekkerste ambachtelijke koekjes

  Bij Il Sapore heeft u de lekkerste ambachtelijke koekjes

 • Bij Il Sapore heeft u altijd verse en ambachtelijke pizza's!

  Bij Il Sapore heeft u altijd verse en ambachtelijke pizza's!

 • Bij Il Sapore heeft u altijd verse produkten en ingedienten!

  Bij Il Sapore heeft u altijd verse produkten en ingedienten!

 • Bij Il Sapore heeft u altijd vleeswaren vers van het mes!

  Bij Il Sapore heeft u altijd vleeswaren vers van het mes!

 • Bij il Sapore koopt u de lekkerste Salsiccia Sarda

  Bij il Sapore koopt u de lekkerste Salsiccia Sarda

Emmen.nu (02-05-2011)

 Een leuk artikel in emmen.nu over de opening met foto van Il Sapore Gastronomia:
 

EMMEN - Leo Matta staat voor kwaliteit. De kok verkocht november vorig jaar restaurant Su Sardu in Emmen centrum en brengt sinds deze week met zijn familie verse Italiaanse specialiteiten in gastronomie Il Sapore in winkelcentrum De Rietlanden aan de man.

Het is een betrekkelijk nieuw concept voor Emmen. Alles op het gebied van Italiaanse eten wordt in een open keuken bereid, waardoor er volop geproefd kan worden. "Daarom noem ik het ook een gastronomie", vertelt Leo Matta. De gerechten kunnen zowel koud als warm mee naar huis worden genomen, van voor- tot nagerecht. "Van een handgemaakte ambachtelijke pizza, lasagne tot versgeperste olijfolie. Verse pesto's, pastasauzen, tiramisu, alles bereiden we zelf", licht de kok toe. "En als ik aan het koken ben, mogen mensen altijd proeven."
In de winkel valt meteen de wand met exclusieve Italiaanse wijnen en bier op. Even bijzonder is het een vat met 100 liter versgeperste olijfolie. De klant mag de specialiteit zelf in een flesje tappen. Verder zijn de schappen en vitrines gevuld met onder meer Italiaanse kaas, ham en worst.
De nieuwe zaak is ontstaan uit twee winkelpanden op de hoek van het winkelcentrum. In één van de panden was voorheen Pizzeria La Luna gevestigd. Afgelopen dinsdag gingen de deuren aan het Valkenveld in het winkelcentrum voor het eerst open. "Ik wilde graag weer iets beginnen, nadat ik Su Sardu had verkocht. Het restaurant liep heel goed en iemand had er belangstelling voor. En ja, alles is te koop", lacht de kookkunstenaar. De afgelopen maanden is de familie Matta druk bezig geweest om de Il Sapore uit de grond te stampen. Leo, dochter Tamara en schoonzoon Sebastian gaan de zaak runnen. Anja en zoon Sandro springen bij wanneer dat nodig is.Meer informatie : http://www.emmen.nu/index.php?n_id=184396&s_id=495


« Nieuws overzicht